Siivoukset sekä yksilölliset kotiintuotavat palvelut

Henkilökohtaista palvelua aina lapsiperheistä ikäihmisiin

Tunturiruska Oy:n ydinpalveluita ovat laadukas siivouspalvelu sekä kotiapu ja hoivapalvelut Kittilän ja Sodankylän kuntien alueella. Tuomme palvelut asiakkaan kotiin ja teemme näin arjesta hieman helpompaa. Autamme arkisissa asioissa, joita asiakkaat muuten tekisivät itse, mutta jotka eivät esimerkiksi ajan tai fyysisten rajoitteiden vuoksi luonnistu enää niin helposti tai ollenkaan. Hoivapalveluissa toteutamme kuntouttavaa työotetta ja asiakkaan toimintakykyä pidetään yllä, jotta asiakas jaksaisi ja saisi asua mahdollisimman pitkään kotona. Lue tarkemmin palveluistamme ja ota yhteyttä! Voit tilata niin hoiva- kuin siivouspalvelut itsellesi tai läheisillesi, kuten iäkkäille vanhemmille tai sukulaisille.

Katso hinnastomme & ota yhteyttä

Siivouspalvelu kaikkiin elämäntilanteisiin

Siivouspalvelu on kätevä apu kaikissa elämäntilanteissa. Jos lapsiperheen arjen pyörityksessä, kiireisen työelämän lomassa tai iän mukanaan tuomien rajoitteiden takia oma aika tai jaksaminen eivät riitä siivoamiseen, tilaa meidät paikalle. Tarjoamme monipuolista kotisiivousta aina ylläpitosiivouksesta täsmäsiivoukseen, kuten ikkunoidenpesuun tai koko asunnon perussiivoukseen Meiltä voi tilata myös mökki- tai hotellihuonesiivouksia sekä muutto- ja lähtösiivouksia, jolloin myös ylläpitosiivous kuuluu siivouspalvelun piiriin. Toistaiseksi emme voi tehdä lattiapesuja lattiahoitokoneella. Siivoukset toteutetaan ammattitaitoisella henkilökunnalla, joten voimme aina taata siistin lopputuloksen. Koti-, mökki- ja muuttosiivous ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Perussiivoukseen sisältyy seuraavat perustoimet: imurointi, pölyjen ja pintojen pyyhintä, moppaus sekä vessa / kylpyhuoneen pesu. Palveluun voi sisältyä sovittaessa myös ikkunanpesu, mattojen tamppaus, seinien pesu, vaikeiden paikkojen (katot, korkeat paikat, ulottuvat paikat) pesu, saunan pesu, lattiakaivojen (vast) pesu / desinfiointi, tekstiilipesu.

Siivouspalvelut sisältävät arvonlisäveroa 24%. Palveluseteliasiakkaille siivouspalvelut voidaan myydä ilman arvonlisäveroa. 

Laadukas ja kiireetön kotiapu arjen askareiden helpottamiseksi

Kotiapu on kotiin tuotavaa palvelua, joka voi sisältää arjen askareita ja niissä auttamista, kuten kodin siivousta, kauppa- ja asiointiapua, ruuan valmistusta, pyykkihuoltoa, pieniä pihatöitä, asiointiapua, kauppapalvelua, lastenhoitoapua ja kauppa-apua sekä seuraa ulkoiluun tai apua ostoksille. Kotiapua voi toteuttaa koko henkilöstömme, eikä se sisällä hoidollisia elementtejä. Kotiapu voi olla arvonlisäverotonta, mikäli asiakkaalle on tehty hoito- ja palvelusuunnitema.

Asiakkaan kanssa voidaan tehdä henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma, joka sisältää mm. henkilötiedot, toimintakyvyn- ja terveydentilankartoituksen, millaisissa asioissa asiakas tarvitsee apua, aika ja paikka käynneille, kuinka kauan käynti kestää sekä tiedot laskutuksesta. Toimintamme on vastuuvakuutettu ja avustajilla on vaitiolovelvollisuus. Kotiapuna myytävät palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Yksillöllinen hoivapalvelu kuntouttavalla työotteella

Hoivapalvelu voi sisältää kotiavun lisäksi terveydentilan seurantaa, ruokailusta huolehtimista, verenpaineen ja verensokerin mittausta ja seurantaa, ihon ja haavan tarkkailua ja hoitoa, suihku- ja sauna-apua sekä fysioterapeuttista ohjausta avuksi ylläpitämään toimintakykyä ja tukemaan kuntoutumista. Hoivapalvelua toteuttaa hoitohenkilökuntamme. Hoivapalvelut ovat aina arvonlisäverottomia.

Jokaisen asiakkaan kanssa tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma, joka sisältää mm. henkilötiedot, toimintakyvyn- ja terveydentilankartoituksen, millaisissa asioissa asiakas tarvitsee apua, aika ja paikka käynneille, kuinka kauan käynti kestää sekä tiedot laskutuksesta. Toimintamme on vastuuvakuutettu ja avustajilla on vaitiolovelvollisuus.

Toteutamme toiminnassamme asiakaslähtöisyyttä ja kuntouttavaa työotetta, jotta asiakas tulee kuulluksi ja hän saa toivomaansa palvelua. Näin myös asiakkaan oma toimintakyky pysyy yllä ja hän pystyy siten asumaan kotona pidempään. Meille tärkeintä on, että asiakas on onnellinen ja hän saa kotiinsa riittävästi ja kiireetöntä apua; kotikäynneille varataan aina riittävästi aikaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lisäksi, hoivapalvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Muut palvelut

Tarjoamme myös sovittaessa muita palveluita, joita ovat käsilumityö, piha- ja puutarhatyöt, nurmikonleikkaus, polttopuiden teko ja puuhuolto. Kysy rohkeasti lisää!

Saat kotitalousvähennystä palveluistamme!

Yrityksemme kuuluu ennakkoperintärekisteriin, joten palvelumme on kotitalousvähennyskelpoista. Kotitalousvähennystä voi saada kotitaloustyöstä, jota tehdään asiakkaan kotona, vapaa-ajan asunnossa tai vanhempien tai isovanhempien kodissa (asuntoa ei tarvitse omistaa, asuminen tai oma käyttö riittää). Tällaista työtä ovat esimerkiksi juuri hoito- ja hoivatyö, siivous ja lastenhoito.


Tarkemmat tiedot vähennyksen suuruudesta ja muista yksityiskohdista löydät Verohallinnon sivuilta.