Siivoukset sekä yksilöllinen kotihoito Kittilässä

Henkilökohtaista palvelua aina lapsiperheistä ikäihmisiin

Tunturiruska Oy:n ydinpalveluita ovat laadukas siivouspalvelu sekä kotihoito Kittilän kunnan alueella. Tuomme palvelut asiakkaan kotiin ja teemme näin arjesta hieman helpompaa. Autamme arkisissa asioissa, joita asiakkaat muuten tekisivät itse, mutta jotka eivät esimerkiksi ajan tai fyysisten rajoitteiden vuoksi luonnistu enää niin helposti tai ollenkaan. Hoivapalveluissa toteutamme kuntouttavaa työotetta ja asiakkaan toimintakykyä pidetään yllä, jotta asiakas jaksaisi ja saisi asua mahdollisimman pitkään kotona. Lue tarkemmin palveluistamme ja ota yhteyttä! Voit tilata niin hoiva- kuin siivouspalvelut itsellesi tai läheisillesi, kuten iäkkäille vanhemmille tai sukulaisille.

Katso hinnastomme & ota yhteyttä

Siivouspalvelu kaikkiin elämäntilanteisiin

Siivouspalvelu on kätevä apu kaikissa elämäntilanteissa. Jos lapsiperheen arjen pyörityksessä, kiireisen työelämän lomassa tai iän mukanaan tuomien rajoitteiden takia oma aika tai jaksaminen eivät riitä siivoamiseen, tilaa meidät paikalle. Tarjoamme monipuolista kotisiivousta aina ylläpitosiivouksesta täsmäsiivoukseen, kuten ikkunoidenpesuun tai koko asunnon perussiivoukseen Meiltä voi tilata myös mökki- tai hotellihuonesiivouksia sekä muutto- ja lähtösiivouksia, jolloin myös ylläpitosiivous kuuluu siivouspalvelun piiriin. Toistaiseksi emme voi tehdä tekstiilipesuja tai lattiapesuja lattiahoitokoneella. Siivoukset toteutetaan ammattitaitoisella henkilökunnalla, joten voimme aina taata siistin lopputuloksen. Koti-, mökki- ja muuttosiivous ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Laadukas ja kiireetön kotihoito jokaiselle asiakkaalle

Kotihoito on monipuolinen ja tarpeellinen palvelu monille eri asiakasryhmille. Olipa sitten kyse ikäihmisistä, lapsiperheistä, liikuntarajoitteisista tai mielenterveysasiakkaista, hoivapalvelumme on tarkoitettu kaikille Kittilän kunnassa asuville apua tarvitseville. Yhdessä tai erikseen, riippuen asiakkaan toimintakyvystä, voimme mm. laittaa ruokaa, leipoa, käydä asioilla kylillä, viedä lapset harrastuksiin tai hoitoon, siivota tai pieniä pihatöitä sekä muuta mitä arjessa tarvitseekin. Joskus riittää vain se, että olemme aidosti läsnä, juttelemme ja vaihdamme kuulumisiamme kahvikupin ääressä. Voimme myös huolehtia asiakkaan lääkehoidosta esimerkiksi jakamalla lääkkeet dosettiin, tarkastaa lääkkeet ajan tasalle, auttaa reseptien uusimisessa tai hakea lääkkeet apteekista, sillä tiimiimme kuuluvat ammattitaitoiset ja lääkehoidon osaavat ihmiset.

Jokaisen asiakkaan kanssa tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma, joka sisältää mm. henkilötiedot, toimintakyvyn- ja terveydentilankartoituksen, millaisissa asioissa asiakas tarvitsee apua, aika ja paikka käynneille, kuinka kauan käynti kestää sekä tiedot laskutuksesta. Toimintamme on vastuuvakuutettu ja avustajilla on vaitiolovelvollisuus.

Toteutamme toiminnassamme asiakaslähtöisyyttä ja kuntouttavaa työotetta, jotta asiakas tulee kuulluksi ja hän saa toivomaansa palvelua. Näin myös asiakkaan oma toimintakyky pysyy yllä ja hän pystyy siten asumaan kotona pidempään. Meille tärkeintä on, että asiakas on onnellinen ja hän saa kotiinsa riittävästi ja kiireetöntä apua; kotikäynneille varataan aina riittävästi aikaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lisäksi, hoivapalvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia.