Hoivapalvelut

Tuomme palvelun asiakkaan kotiin ja teemme hänen arjesta hieman helpompaa. Autamme arkisissa asioissa, joita muuten hän teki itse, mutta enää ne eivät luonnistu niin helposti tai ollenkaan. Olipa sitten kyse ikäihmisistä, lapsiperheistä, liikuntarajoitteisista tai mielenterveysasiakkaista, palvelut on tarkoitettu kaikille Kittilän kunnassa asuville apua tarvitseville. Yhdessä tai erikseen, riippuen asiakkaan toimintakyvystä, voimme mm. laittaa ruokaa, leipoa, käydä asioilla kylillä, viedä lapset harrastuksiin tai hoitoon, siivota tai pieniä pihatöitä sekä muuta mitä arjessa tarvitseekin, joskus riittää vain se, että olemme aidosti läsnä, juttelemme ja vaihdamme kuulumisiamme kahvikupin ääressä. Voimme myös huolehtia lääkehoidostanne esim. lääkkeiden jakaminen dosettiin, tarkastaa lääkkeet ajan tasalle sekä auttaa reseptien uusimisessa tai hakea lääkkeet apteekista, sillä joukossamme on ammattitaitoiset ja lääkehoidon osaavat ihmiset.

Jokaisen asiakkaan kanssa tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma, joka sisältää mm. henkilötiedot, toimintakyvyn- ja terveydentilankartoituksen, millaisissa asioissa asiakas tarvitsee apua, aika ja paikka käynneille, kuinka kauan käynti kestää sekä laskutuksesta. Toimintamme on vastuuvakuutettu ja avustajilla on vaitiolovelvollisuus.

Toteutamme toiminnassamme asiakaslähtöisyyttä ja kuntouttavaa työotetta, jotta asiakas tulee kuulluksi ja hän saa toivomaansa palvelua sekä hänen oma toimintakykynsä pysyy yllä ja pystyy siten asumaan kotona pidempään. Meille tärkeintä on, että asiakas on onnellinen ja hän saa kotiansa riittävästi ja kiireetöntä apua, kotikäynneille varataan riittävästi aikaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lisäksi, hoivapalvelut ovat kotitalousvähennys kelpoisia.

Tunturiruska Oy

Postitusosoite:

Valtatie 36 , 99100 Kittilä

Käyntiosoite:

Valtatie 36, liiketila 4, 99100 Kittilä

 

Hoivapalveluvastaava:

044 973 7462 / Minna Mokko

 

info@tunturiruska.fi